• info@cabex.fi / 0400330562
  • Valitse pikatoimitus 1-4 päivää!
  • info@cabex.fi / 0400330562
  • Valitse pikatoimitus 1-4 päivää!

Vuokrauksen ja ostamisen erot:

Kun ostat laitteen, niin sinä omistat sen ja laitteeseen tulee vuoden takuu, mutta takuu ei kuitenkaan korvaa mikäli olet ajamalla rikkonut laitteesi.

Vuokraukseen taas tulee palvelu missä me korjaamme vian kuin vian ja varmistamme aina, että sinulla on ehjä laite käytössäsi. Siihen saataa liittyä laitteen uusiminen, korjaukset ja asiakaspalvelu, joka meillä on ykkösluokkaa. Vastaamme aina puhelimeen ja hoidamme aina asiat mahdollisimman kivuttomasti, joten vaikka vuokraaminen on ns "kalliimpi", mutta aivan varmasi laitteen kustannus tulee olemaan pienempi pitkässä juoksussa. Suuri osa sähköpotkulaudoista vaatii ensimmäisen vuoden aikana huoltoja ja nämä ovat vuokrauksessa maksuttomia.

Vaihtoehto omistamiselle!

CabexRent on vaivaton, sekä riskitön palvelu jolla saat pienellä kuukausimaksulla valitsemasi sähköpotkulaudan käyttöösi!

Alk. 19,90€/kk

CabexRent vastaa sähköpotkulaudan huolloista, toimituksesta, vaihdosta, arvon alenemisesta, sekä mahdollisesta vioittumisesta täysimääräisesti! Et siis itse vastaa muustakuin nautinnollisesta ja miellyttävästä ajosta!

CabexRent sähköpotkulauta on aina käytettävissäsi 6 - 24kk ajan, jonka jälkeen voit lunastaa sen omaksi tai palauttaa Cabexille, päätät aina itse!

Kaikki CabexRent kuukausimaksut on mahdollista suorittaa 1-24 kuukauden erissä, riippumatta sopimusjaksosta!

Tarkistamme luottotiedot ennen vuokrauksen alkamista.

Mikäli tahdot vuokrata itsellesi sähköpotkulaudan, niin lisää tuote ostoskoriin ja valitse vuokrausaika. Jatka kassalle ja etene samalla tavalla kuin normaalisti ostaessasi tuotteita. Cabex on halunnut helpottaa vuokraamista niin, että voit valita maksuajan 1-24kk väliltä riippumatta vuokrausjakson pituudesta.

Vaikka valitsisit vain 6kk vuokrausjakson on sinulla mahdollisuus sopia maksuaika jopa 24kk. Cabex on luotettavan vuokraamisen puolesta puhuja ja visionamme on saada sähköpotkulauta jokaiseen kotiin helpottamaan arjen liikkumista olit sitten missä päin Suomea tahansa!

Vuokraa lautasi nyt suoraan sivuiltamme tai laita yhteydenottopyyntö meille, niin soitamme sinulle 24h sisällä. Muistat vain laittaa puhelinnumerosi, jotta voimme soittaa sinulle ja auttaa laitteen hankinnassa.

Riskitön!

Ei huolta laitteen huolloista tai arvonalenemisesta. Saat aina uuden laitteen tilalle, mikäli laitteesi vaurioituu samaan kiinteään kuukausihintaan!

CabexRent asiakaspalvelu päivystää ja auttaa sinua aina, oli kyse sitten laitteen käytönopastuksesta, puhjenneesta renkaasta tai mistä tahansa laitteen toiminnasta.

Helppo!

Yhdellä kiinteällä kuukausimaksulla saat kaiken sähköpotkulautailuun tarvittavan. CabexRent sähköpotkulaudalla ei tarvitse murehtia käyttö minuuteista eikä toiminta-alueesta, käytät laitetta niin paljon kuin haluat ja siellä missä haluat!

Toimitamme kaikkialle Suomeen CabexRent sähköpotkulaudan ilman erillistä veloitusta!

Aina uusi!

CabexRent sähköpotkulauta on aina uusi sinun valitsema malli. CabexRent sopimuksia on mahdollista tehdä 6, 12, sekä 24 kuukauden ajaksi. Mikäli haluat kesken sopimuskauden vaihtaa laitetta, on se mahdollista 119€ päivityshintaan. CabexRent sopimuksessa on myös mahdollista päivittää veloituksetta sähköpotkulauta uuteen malliin 16 kuukauden jälkeen sopimuksen teosta! (huom. tämä koskee ainoastaan 24kk sopimuksia).

Kerro allaolevalla lomakkeella minkä tuotteen haluat vuokrata, sekä minkä pituisen sopimuksen haluat.

Muista laittaa viestiin yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä 24h sisällä!

CabexRent

Järjestä seuraavan mukaan: