• info@cabex.fi / 0400330562
  • Hyödynnä Cabexin ammattitaitoa sähköpotkulaudan hankinnassa!
  • info@cabex.fi / 0400330562
  • Hyödynnä Cabexin ammattitaitoa sähköpotkulaudan hankinnassa!

Tietoja meistä

Cabex Oy on Suomalainen täysin sähköpotkulautoihin erikoistunut yritys, jonka taustat vievät jo kolmannelle vuosikymmennelle aina 1990 luvun taitteeseen asti.

Cabexilla on maailma tunnetuimpien sähköpotkulauta valmistajien edustus Suomessa kuten Segway by Ninebot. Olemme Segwayn virallinen jälleenmyyjä, sekä huoltoverkostomme on koko maan kattava.

Cabexin missio on vaikuttaa positiivisesti maailman hiilipäästöihin myymällä ainoastaan hiilineutraaleja kulkuvälineitä. Olemmekin todenneet sähköpotkulautojen olevan nopeammin kasvava liikkumismuoto kuin esim. täys-sähköautot niiden kalliin hankinta hinnan vuoksi. Sähköpotkulaudan hankinta hinta on murto-osa esim sähköpolkypyörästä, sekä se on ketteryytensä ja pienen koonsa puolesta yksinkertainen ja helppo kulkupeli. Uskommekin sähköpotkulautojen olevan pian osa monen Suomalaisen arkea, oli sitten kyseessä kauppareissu tai työmatka. Sähköpotkulauta on aina siellä missä sinäkin, se on helppo kuljettaa mukana ja ladata vaikka työpäivän aikana, mikäli matkan pituus niin vaatii. Valikoimastamme löytyy malleja aina 65km kantamaan saakka. Jokaisen sähköpotkulautamme minimi kantama on vähintään 20km (olosuhteet huomioiden).

Haluamme tuoda sähköpotkulaudat näkyväksi ympäristö teoksi vähentämällä yksityisautoilua. Osaksi ympäristö ystävällisyyttä olemmekin valinneet valikoimaamme laadukkaita ja kestäviä sähköpotkulautoja, jotta niiden käyttöikä olisi mahdollisimman pitkä ja täten vähennämme huomattavasti ns. krääsän tuomaa hiilijalanjälkeä! Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme pääsyn sähköpotkulautojen pariin aina mahdollisimman pienellä kustannuksella.

Toivomme julkisen liikenteen lisääntyvän huomattavasti sähköpotkulautojen yleistyessä, sillä sähköpotkulaudan kuljettaminen on vaivatonta ja helppoa niin bussissa, taksissa kuin junassakin koska se taittuu pieneen tilaan ja on kevyt kantaa. kokoontaittaminen vie vain muutaman sekunnin. Yritämme saada myös julkisen liikenteen tarjoajille entistä enemmän tietoisuuteen skuutit, jotta skuutit olisivat mahdollisimman helposti liitettävissä osaksi julkistaliikennettä. Työstämme jatkuvasti yhteistyötä julkisen liikenteen tarjoajien kanssa edistääksemme tätä muotoa.

Alla esimerkki kustannuksista, sekä matkan kestosta Pääkaupunki seudulla.

Espoon kilo - Helsinki kamppi - Espoon kilo 07.00 - 17.00

Arvioitu säästö välillä oma auto - julkinen+skuutti

8343,90€ / 144,64 tuntia (säästät yli 6 kokonaista päivää vuodessa muuhun)

Oma auto

0,43€/km x 15,6km (+pysäköinti 32€/8h) = 38,71€/vrk

ajomatkan kesto (07.00-07.40 + 16.00-16.40) = 1,3h

226 työpäivää/vuosi = 8748,46€

Sähköpotkulauta

Hsl kausilippu (+sähkö/vrk) = 1,79€/vrk

matkan kesto (julkinen+skuutti 20,8min/suunta) = 41,6min

226 työpäivää/vuosi = 404,56€

Säästö = 8343,90€ (16,72kpl skuuttia)

144,64h/6,03vrk

Ajatuksemme arkisesta skuutin hyödyntämisestä osana julkistaliikennettä.

Home - Train - Work - Shop - Bus - Home