• info@cabex.fi / 0400330562
  • Valitse pikatoimitus 1-4 päivää!
  • info@cabex.fi / 0400330562
  • Valitse pikatoimitus 1-4 päivää!

Autonvälityspalvelu

Aivan uskomatonta!

Usko pois Cabex on yksi tehokkaimmista Suomalaisista yrityksistä, joka tarjoaa autonvälityspalvelua. Palveluun kuuluu markkinointi, ilmoitukset ja auton demonstraatio ostajalle. Meillä on maan kattava verkosto autokauppoja, jotka saattavat olla halukkaita ostamaan autosi. Palvelun tarkoituksena on, että saat autosi myytyä nopeammin ja saat siitä parhaan mahdollisen hinnan. Me teemme aina hinta arvion autollesi (sinä kuitenkin päätät raamit kaupoille), sitten teemme sopimuksen kanssasi auton välittämisestä. Tämän jälkeen me lisäämme sen meidän verkostoon johon kuuluu laaja kirjo aina alan ammattilaisista tavallisiin kuluttajiin. Saat autollesi näkyvyyttä mitä se ei muuten saisi ja se menee nopeammin kaupaksi. Älä käytä aikaa myymiseen ja ilmoitusten tekemiseen. Hanki meiltä ammattimyyjä hoitamaan hintaneuvottelut.

Hinnasto autonvälitykselle on 10-15% auton myyntihinnasta

Onko sinulla auto jonka haluaisit myydä?

Laita meille viestiä niin voimme aloittaa prosessin ja vaikka myisit jo autoasi, mutta et ole saanut kaupaksi tai haluat sen nopeammin myydyksi, on sinun hyvä laittaa meille viestiä asiasta niin pääsemme keskustelemaan mitä voisimme tehdä.

Sähköpotkulaudat Cabexilla

Cabexilla on maailman tunnetuimpien sähköpotkulauta valmistajien edustus Suomessa kuten Segway by Ninebot. Olemme Segwayn virallinen jälleenmyyjä, sekä huoltoverkostomme on koko maan kattava.

Cabexin missio on vaikuttaa positiivisesti Suomalaisten liikkumiseen ja olemmekin todenneet sähköpotkulautojen olevan nopeammin kasvava liikkumismuoto kuin esim. täys-sähköautot niiden kalliin hankinta hinnan vuoksi. Uskommekin sähköpotkulautojen olevan pian osa monen Suomalaisen arkea, oli sitten kyseessä kauppareissu tai työmatka. Sähköpotkulauta on aina siellä missä sinäkin, se on helppo kuljettaa mukana ja ladata vaikka työpäivän aikana, mikäli matkan pituus niin vaatii. Valikoimastamme löytyy malleja aina 150km kantamaan saakka. Jokaisen sähköpotkulautamme minimi kantama on vähintään 20km (olosuhteet huomioiden).

Haluamme tuoda sähköpotkulaudat näkyväksi osaksi Suomalaisten arkea. Osaksi myös ympäristö ystävällisistä syistä olemmekin valinneet valikoimaamme laadukkaita ja kestäviä sähköpotkulautoja, jotta niiden käyttöikä olisi mahdollisimman pitkä ja täten vähennämme huomattavasti ns. krääsän tuomaa hiilijalanjälkeä! Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme pääsyn sähköpotkulautojen pariin aina mahdollisimman helposti.

Toivomme julkisen liikenteen lisääntyvän huomattavasti sähköpotkulautojen yleistyessä, sillä sähköpotkulaudan kuljettaminen on vaivatonta ja helppoa niin bussissa, taksissa kuin junassakin koska se taittuu pieneen tilaan ja on kevyt kantaa. kokoontaittaminen vie vain muutaman sekunnin. Yritämme saada myös julkisen liikenteen tarjoajille entistä enemmän tietoisuuteen skuutit, jotta skuutit olisivat mahdollisimman helposti liitettävissä osaksi julkistaliikennettä. Työstämme jatkuvasti yhteistyötä julkisen liikenteen tarjoajien kanssa edistääksemme tätä muotoa.

Alla esimerkki kustannuksista, sekä matkan kestosta Pääkaupunki seudulla.

Espoon kilo - Helsinki kamppi - Espoon kilo 07.00 - 17.00

Arvioitu säästö välillä oma auto - julkinen+skuutti

8343,90€ / 144,64 tuntia (säästät yli 6 kokonaista päivää vuodessa muuhun)

Oma auto

0,43€/km x 15,6km (+pysäköinti 32€/8h) = 38,71€/vrk

ajomatkan kesto (07.00-07.40 + 16.00-16.40) = 1,3h

226 työpäivää/vuosi = 8748,46€

Sähköpotkulauta

Hsl kausilippu (+sähkö/vrk) = 1,79€/vrk

matkan kesto (julkinen+skuutti 20,8min/suunta) = 41,6min

226 työpäivää/vuosi = 404,56€

Säästö = 8343,90€ (16,72kpl skuuttia)

144,64h/6,03vrk