• info@cabex.fi / 0400330562
  • Valitse pikatoimitus 1-4 päivää!
  • info@cabex.fi / 0400330562
  • Valitse pikatoimitus 1-4 päivää!
Segway ninebot MAX G30

Segway ninebot MAX G30 vs Xiaomi m365 pro sähköpotkulaudat

Ensimmäisenä vertailuna meillä on todella suosittu Xiaomi m365 pro sähköpotkulauta ja Segway ninebot MAX G30, joka on nyt kovalla metelillä saavuttamassa sähköpotkulautailijoiden huomiota ja ihailua.

Eikä ihan syystä sillä tämä tarkkaan harkittu design tuo ylellisyyden tuntua jo pelkästään kun tuota massiivista petoa katselee kuvista, mutta onko laite todellisuudessa niin hyvä kuin mainostetaan?

Segway ninebot MAX G30 ja Xiaomi m356 pro muistuttavat käsittämättömän paljon toisiaan ja voisi melkein luulla, että ovat sama laite, mutta niitä erojakin on. Xiaomi m365 pro renkaan koko on 8,5" joista takana on täyskumirengas ja tämä tietysti tuo turvallisuuden tunnetta siitä, että rengas ei puhkea ollenkaan. Rengas koosta kun puhutaan niin on Segway ninebot MAX G30 selkeä voittaja, koska nämä massiiviset 10" renkaat tuo ajoon vakautta ja renkaat ovat ns. Self healing renkaat mikä tarkoittaa sitä, että mikäli rengas puhkeaa ajon aikana, ei mene rengas suoraan tyhjäksi vaan renkaan kumi pitää renkaan muodon kunnossa, joka mahdollistaa rauhallisen ajon huoltoon / kotiin. Tämä on todella hyvä ominaisuus jo ajoturvallisuuden kannalta, mutta kun laitteessa ei ole iskunvaimentimia, jolloin laite tärättää ja pompottaa hieman enemmän. Niin kuin alussa kerrottiin on laitteissa paljon samaa ja sen huomaa mm. näytöstä joka on täsmälleen samanlainen. Molemmissa on 3 eri ajotapaa jotka ovat (e) Eco (d) Drive ja (s) Soprt. Sport ajotasoa käytettäessä laite kulkee maksimi nopeutta joka on 30km/h Segway ninebot MAX G30 kun taas Xiaomi m365 pro kulkee 25km/h. Mikäli haet laitteeltasi turvallisuutta on silloin sinun hyvä tietää tämä, että MAX G30 jarrutusmatka on huomattavasti lyhyempi kuin m365 pro:n. MAX G30 myös kiihtyy nopeammin ja tanko sekä astinlauta on suurempi, joka tuo siihen ajettavuuteen kivasti vakautta. MAX G30 erottuu myös taittomekanismissa joka on täysin uutta muotoilua ja aivan nerokkaasti toteutettu. m365 taittomekanismi on hieman vanha-aikainen ja tästä syystä jossain vaiheess laitteen käyttöä alkaa mekanismi kulumaan ja laite tuntuu tästä syystä ns. "kulahtavan" hieman nopeammin. Molemmissa laitteissa on otettu kaupunkiajo hienosti huomioon, sillä molemmissa on soittokello vakiovarusteena. On molemmissa laitteissa myös samalla tavalla suojattu pohja, joka suojaa akkua hyvin. Segway ninebot MAX G30 tiputtaa muutaman kilometrin huippunopeudesta kun akun varaustila laskee ja Xiaomi taas tätä ei tee, mutta pitää muistaa että MAX G30 huippunopeus on 30km/h , joten vauhdin pudotuksella ei ole merkitystä.

Yhteenveto:

Varmasti siis huomasit, että laitteissa on paljon samaa ( kaasu ja näyttö ) puhumattakaan ulkonäöstä. MAX G30 käyttösäde on jopa 65km ja Xiaomi m365 pro:ssa 45km. Tässäkin Segway ninebot vie voiton. Suurempi käyttösäde, renkaat 1,5" isommat, tanko leveämpi ja astinlauta suurempi. Miinuksena on se, että kummassakaan laitteessa ei ole iskunvaimentimia, mutta uskon, että näemme vielä mallin jossa nämä on. Mikäli olet miettinyt näiden kahden sähköpotkulaudan väliltä on sinun mietittävä haluatko pienemmän laitteen ( 14,2kg), pienemmällä käyttösäteellä ja 25km tuntivauhdilla kulkevan laitteen vai suuremman käyttösäteen ja isomman laitteen turvallisempaan ajoon. Mikäli sinun täytyy ajaa piemeällä on hyvä muistaa, että Max G30 valo on kirkkaampi.

Kumpi voitti?

Tämän vertailun voittaa Segway ninebot MAX G30, koska vaikka laitteissa on paljon samaa on myö G30:stä viety suunittelun kannalta huomattavasti enemmän eteenpäin kuin Xiaomi m365 pro:ta. Teknisiä tietoja kattoen ja testeihin perustuen uskallan suositella laitetta melkein kenelle tahansa aikuiselle mikäli käyttötarkoitus ja ajomatkat ovat pidempiä.

Katso myös muut tuotteemme