• info@cabex.fi / 0400330562
  • Hyödynnä Cabexin ammattitaitoa sähköpotkulaudan hankinnassa!
  • info@cabex.fi / 0400330562
  • Hyödynnä Cabexin ammattitaitoa sähköpotkulaudan hankinnassa!

Cabex yrityksenä

Cabex Oy on suomalainen yritys, joka on erikoistunut sähköpotkulautoihin. Meiltä voit ostaa sähköpotkulaudan omaksi tai vaihtoehtoisesti vuokrata laudan käyttöösi. CabexRent on juuri aloittanut myös sähköpotkulautojen lisäksi vuokraamaan pakettiautoja ja vesijettejä. Meidän sähköpotkulautojen huolto on Suomessa ja se kattaa koko maan, mikä tarkoittaa sitä, että me vastaamme tuotteesi toimivuudesta, jolloin sinun vastuullesi jää vain nautinnollinen ja mielekäs ajo! Olemme panostaneet asiakaspalvelu toimivuuteen ja siihen, että ostaminen meiltä olisi mahdollisimman helppoa.

Cabexin tiimi on täällä vain sinua varten! Me autamme sinua löytämään juuri sinun tarpeillesi parhaan sähköpotkulaudan. Yrityksemme työntekijät auttavat sinua puhtaalla ammattitaidolla sekä positiivisella asenteella ja meidän tiimin tärkein yhteinen tavoite on tarjota asiakkaalle aina kaikkein paras asiakaskokemus. Haluamme, että sinulla on aina toimiva lauta käytössäsi ja siksi meidän sähköpotkulautoihin erikoistunut tiimi vastaa laitteen huollosta, toimituksesta ja sinua askarruttavista kysymyksistä sähköpotkualautaan liittyen.

Miksi juuri Cabex?

- Meille jokainen asiakas on tärkeä, emme unohda sinua ostotapahtuman jälkeen.

- Autamme sinua etsimään juuri sinun käyttötarkoitukseen sopivimman sähköpotkulaudan.

- Asiakaspalvelussa sinulle vastaa aina ihminen ja meillä sinun ei tarvitse jonotella, että pääset kertomaan asiasi.

- Huoltomme sijaitsee Suomessa ja toimii nopeasti, joten saat huollettavan sähköpotkulautasi takaisin muutamassa päivässä.

- Olemme kotimainen yritys, joka on ensimmäisenä erikoistunut sähköpotkulautoihin, joten osaamme varmasti vastata sinulle kaikkiin kysymyksiin sähköpotkulautoihin liittyen.

- Emme jätä sinua ostamisen jälkeen, vaan olemme valmiita auttamaan sinua koko laudan käyttöiän ajan.

- Asiakaspalvelu vastaa sinulle, jos sinulla tulee kysyttävää tai laudassasi ilmenee jotain ongelmia.

Cabexin arvot

Rehellisyyys, ympäristöystävällisyys ja kunnioitus ovat Cabexin tärkeimmät arvot. Pidämme jokaista ihmistä tärkeänä ja siksi annammekin vain parasta palvelua ja etenemme aina asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Meillä asiointi on aina nopeaa ja helppoa. Asiakaspalvelumme on aina vain puhelinsoiton tai sähköpostiviestin päässä sinusta ja haluamme auttaa sinua sähköpotkulautoihin liittyvissä ongelmissa. Me autamme sinua myös ostamisen jälkeenkin, oli sinulla sitten kysyttävää laudan käyttämisestä, ominaisuuksista tai laudan huollosta. Cabex on tukenasi niin kauan kuin omistat ja käytät sähköpotkulautaasi. Vaikka olisit ostanut sähköpotkulaudan muualta kuin meiltä, niin vastaamme kysymyksiisi mielellämme ja voimme huoltaa rikkoutuneen lautasi. Meille jokainen asiakas on yhtä tärkeä ja tästä syystä olemmekin panostanut asiakaspalvelun laatuun ja siihen, että ostaminen olisi mahdollisimman helppoa ja turvallista.

Sähköpotkulaudalla kuljet vaivattomasti ja helposti lähes minne tahansa. Meidän tehtävä on varmistaa, että sinulla on aina toimiva sähköpotkulauta käytössäsi ja vastata kaikkiin kysymyksiin liittyen sähköpotkulautoihin ajasta ja paikasta riippumatta. Ympäristöystävällinen tapa liikkua on lähellä sydäntämme ja siksi olemme ottaneet valikoimiimme vain laadukkaat ja kestävät sähköpotkulaudat.

Sähköpotkulauta mahdollistaa myös, että lapsesi pystyy liikkumaan omatoimisesti. Pidämmekin Cabexilla tärkeänä, että lapsi voi kulkea itsenäisesti esimerkiksi kavereille tai harrastuksiin, koska se luo itsevarmuutta lapselle ja luottamusta lapsen ja aikuisen välille. Lapselle hankittu sähköpotkulauta on myös helpotus vanhemmille, koska vanhempien ei tarvitse kuljettaa lasta autolla, joten sinulla jää enemmän aikaa itsellesi. Cabexilla on ihmisläheinen tiimi ja siksi pidämmekin tärkeänä sähköpotkulaudan käyttäjää ja hänen turvallisuuttaan. Meiltä voit hankkia turvallisuuteen liittyviä lisävarusteita esimerkiksi kypärän.

Visio Cabexille

Meidän visiomme on ympäristöystävällisempi Suomi, jossa kaikilla on helppo ja vaivaton tapa liikkua.

Tarkoituksemme on saada sähköpotkulauta jokaiseen kotiin, oli käyttötarkoitus sitten työmatkat, kauppareissu, vapaa-ajan kulkeminen tai lapselle itsenäiseen liikkumiseen. Anna itsellesi vapaus liikkua ja tule osaksi meidän vaivatonta, kasvavaa ja hiilineutraalimpaa kulkuvälineperhettä!

Cabex yrityksenä haluaa tuottaa Suomeen työpaikkoja mahdollisimman paljon ja olla mukana auttamassa vähentämään työttömyyttä. Arvostamme Suomalaista työtä ja yhteistyön voimaa. Uskomme, että mikään haaste ei ole liian suuri ratkaistavaksi, kun yhdessä tehdään. Tavoitteena on myös tulevaisuudessa auttaa apua tarvitsevia, koska uskomme ihmisarvon olevan kaikilla sama ja tästä syystä pidämme tärkeänä osallistua ihmisten auttamiseen. Viemme Cabexia koko ajan eteenpäin ja nyt onkin tullut uusi siipi meidän vuokraus toimintaan. CabexRent on sähköpotkulautojen, vesijettien ja pakettiautojen vuokraaja.

Voit ottaa siis meihin yhteyttä mikäli sinulla on esim. pakettiauto, matkailuauto tai jotain muuta mitä tahdot vuokrata ja saada siitä hieman tuottoa. Tulemme varmasti kehittymään yrityksenä paljon, mutta arvot tulevat pysymään samana ja asiakaspalvelu on asia mihin aina panostetaan.