• info@cabex.fi / 0400330562
  • Valitse pikatoimitus 1-4 päivää!
  • info@cabex.fi / 0400330562
  • Valitse pikatoimitus 1-4 päivää!

LENOVO Legion nVidia RTX2060

Varastossa
Toimitusaika: 2-7 päivä(ä)

Kuvaus

Oletko valmis tapaamaan pelitornien mestarin?


Tutustu Legion T530 -pelitorniin, jonka tyyliltään rohkean moderni kotelo sisältää uusimman Intel®-peliprosessorin, erillisen näytönohjaimen, DDR4-muistin, PCIe-SSD-levyn, kaksikanavajäähdytyksen sekä punaisen sisävalaistuksen.


Lenovo on ylittänyt itsensä Legion pelitietokonetta suunitellessa, sillä se on hintaluokkansa ehdoton ykkönen. Tämä hirviö pyörittää peliä kuin peliä ja samalla näyttää myös hyvältä.


Takuu 2 vuotta


Uudenlainen tyyli

Entistä upeamman 28-litraisen LegionT530 -pelitornin tyylikäs kotelo suojaa sen tehokkaita komponentteja. Korpinmustaa runkoa korostaa hienostunut etusäleikkö, ja kokonaisuuden täydentää syvänpunainen sisävalaistus. Upean T530-pelitietokoneen uudenlainen tyyli tarjoaa todellista silmänruokaa.


Tulevaisuuden suunittelu

T530 on varustettu 8. sukupolven Intel Core -suorittimella ja Intel Optane -muistilla, jotka mahdollistavat pelien asentamisen ja pelaamisen SSD:n mukaisella nopeudella. Samalla järjestelmä kiihdyttää useimmin pelaamiasi pelejä niin, että sekä pelit että tasot käynnistyvät nopeammin. Entistä tehokkaampi alusta tarjoaa lempipeliesi vaativimpien asetusten ja tasaisen pelikokemuksen kaipaamat tehot.


Sisustakin uusittu

T530 on suunniteltu alusta saakka kamppailemaan kuumuutta vastaan. Siinä on kaksikanavainen jäähdytysjärjestelmä, joka mahdollistaa matalammat käyttölämpötilat, hiljaisemmat tuulettimet ja entistä paremman suorituskyvyn. Erilliset jäähdytyskanavat sekä näytönohjaimelle että suorittimelle mahdollistavat järjestelmän ennennäkemättömän suorituskyvyn.


Kaunis ulkokuori

Eeppisen pelitehonsa lisäksi T530 sisältää kaikki helppojen päivitystöiden vaatimat työkalut. Toisin sanoen ei työkaluja lainkaan, sillä niitä ei tarvita. Tornin sisäänrakennettu kahva tekee ajan myötä tarpeellisesta päivittämisestä ja uusien osien asentamisesta helppoa ilman erikoistyökaluja. Sisäinen johtojen hallinta tekee ylläpidosta vieläkin helpompaa. Pelaa juuri niin kuin haluat – nyt ja tulevaisuudessa.


Liikkuva ääni Dolby Atmos -äänentoiston avulla

Dolby Atmos luo henkeäsalpaavan kuulokekokemuksen liikkuvan äänen avulla, joka virtaa kuulijan ympärillä ja yläpuolella. Tunnet olevasi tapahtumien keskellä, kun ääni herää henkiin syvänä ja eloisana ja tuntuu liikkuvan kolmiulotteisessa tilassa. Kokonaisvaltainen ja tunnelmallinen Dolby Atmos luo äänimaailman, joka tuntuu – ja luo sykähdyttäviä viihde-elämyksiä.


Takaosan portit ja liitännät

• T530:n takaosassa on seuraavat portit ja liitännät (tutustu yllä olevaan kuvaan): .
• 1. HDMI-portti. 2. 2 x USB 3.0 -portti. 3. 2 x USB 3.1 Gen 2 -portti. 4. 2 x USB 2.0 -portti. 5. RJ-45-portti. 6. Äänilähtö. 7. Näyttölähtö. 8. Näyttölähtö. 9. Näyttölähtö Näyttölähdöt vaihtelevat näytönohjainkortin mukaan. Takaosan porttivalikoima saattaa vaihdella.Etuosan portit ja liitännät

• T530:n yläpaneelin etupuolella on seuraavat portit ja liitännät (tutustu yllä olevaan kuvaan):.
• 2 x USB 3.0 -portti. Kuulokeliitäntä. Mikrofonitulo. Virta päälle / pois päältä